Η Κιμ Καρντάσιαν αποφεύγει τους υδατάνθρακες, η Κόρτνεϊ τρώει μόνο ωμές τροφές ενώ η μόνη διατροφική παρασπονδία που επιτρέπει η Κλόε στον εαυτό της είναι ένα κουταλάκι του γλυκού βούτυρο αμυγδάλου κάθε πρωί.
Από ότι φαίνεται λοιπόν, από τις αναρτήσεις της στο Instagram, το μοναδικό μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ που είναι πιο χαλαρή με τη διατροφή της είναι η Κάιλι.
Το τελευταίο γεύμα που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram η 22χρονη δισεκατομμυριούχος ήταν ένα πιάτο με βάφλες πάνω στις οποίες είχε περιχύσει σιρόπι, ενώ την περασμένη εβδομάδα ανέβασε ένα κέικ λαδιού το οποίο έκοψε με περίεργο τρόπο.
Την Ημέρα της Μητέρας, η Κάιλι απόλαυσε μία τάρτα με μούρα την οποία συνόδευσε με μία μπάλα παγωτό ενώ έχει ανεβάσει και βίντεο με μία τεράστια πίτσα με πεπερόνι και ανανά την οποία της την έφεραν στο σπίτι.
Το 2017, η Κάιλι είχε παραδεχτεί στα κοινωνικά της δίκτυα ότι έχει αδυναμία στις τηγανητές πατάτες και στα μπέργκερ αλλά όταν χρειάζεται να κάνει δίαιτα, αποφεύγει τους υδατάνθρακες και προτιμά τις φυτικές ίνες. Το 2015 αποκάλυψε ότι έχει δυσανεξία στη λακτόζη και αναγκάστηκε να αντικαταστήσει το αγελαδινό γάλα με γάλα αμυγδάλου και σόγιας, κάτι που την έκανε να χάσει βάρος.
Τον περισσότερο καιρό προσπαθεί να τρέφεται υγιεινά με τοστ με αβοκάντο, μπέικον και βρώμη για πρωινό αλλά μερικές φορές ενδίδει και σε ένα πιάτο με βάφλες. Το μεσημεριανό της συνήθως αποτελείται από σαλάτα, κοτόπουλο ή ψάρι μαζί με ρύζι και λαχανικά ενώ της αρέσει ιδιαίτερα και το σούσι.
Μάλιστα το 2019 είχε μοιραστεί με τους θαυμαστές της και ένα διατροφικό της μυστικό. «Προσπαθώ να πίνω κάθε πρωί μισό λίτρο χυμό σέλερι και μετά περιμένω 30 λεπτά πριν φάω κάτι»