Ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου βρέθηκε στην εκπομπή Στουντιο 4 της κρατικής τηελρόρασης και παραχώρησε συνέντευξη, μιλώντας για την πορεία του και την τηλεοπτική του διαδρομή.
«Είναι πολυφωτογραφημένο πρόσωπο ο Λαζάρου. Πάρα πολύ. Όταν είσαι ταπεινός και αν δεν προκαλέσεις δεν ενοχλείς με μια φωτογράφισή σου. Αγαπώ τους συναδέλφους μου. Σε όλα τα εστιατόρια που έχω φάει έχω περάσει καλά», ανέφερε.
«Περνάω το 10, είμαι πολύ ικανοποιημένος και κοιμάμαι με ήσυχη τη συνείδησή μου… Έχει τύχει κάποιος να μου απορρίψει πιάτο, συζητάω… Προσπαθώ με τα πιάτα μου να βάζω την παρέα να συζητά», συμπλήρωσε ο Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος διαθέτει ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια.
Ακόμα, ο Λευτέρης Λαζάρου εξήγησε πώς τρώγεται το ψάρι, με τον ίδιο να σημειώνει: «Το ψάρι θέλει χέρια. Δεν με πειράζει να τρώνε με τα χέρια το ψάρι στο Βαρούλκο. Πόσο μαχαιροπίρουνο να χρησιμοποιήσεις με τον αστακό;».
«Το αγαπημένο φαγητό που έκανε η μητέρα μου ήταν τα κεφτεδάκια της. Όταν μου πουν σε ταξίδι ότι έχει το μενού κεφτεδάκια τη θυμαμαι», εξομολογήθηκε κατά τη διάρκειά της συνέντευξής του ο Λευτέρης Λαζάρου.
Σε άλλο σημείο, ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε για την κατάκτηση του πρώτου αστεριού Michelin στην Ελλάδα και διηγήθηκε την ιστορία.
Παράλληλα, ο Λευτέρης Λαζάρου έφτιαξε λαβράκι σεβίτσε: 4 φιλέτα λαβράκι, 100 γρ. ζωμό λαχανικών ανάλατο, 16 ντοματίνια κομμένα στη μέση, 30 γρ. ελαιόλαδο, 1 κ.γ εστραγκόν αποξηραμένο, 1 κ. ξύσμα πορτοκάλι αλάτι – πιπέρι είναι η συνταγή που μοιράστηκε ο σεφ.