Κλειστή πίτα με κόκκινα φρούτα από τον Χρήστο Βέργαδο. Μία γλυκιά συνταγή που θα σας ενθουσιάσει!
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη
- 180 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 40 ml νερό
- 3 κ.σ. γιαούρτι
- 350 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη
- 2 κ.σ. ζάχαρη
- μία πρέζα αλάτι
Για τη γέμιση
- 750 γρ. κόκκινα φρούτα της
επιλογής μας - 100 γρ. ζάχαρη
Για το ψήσιμο
- 1 ασπράδι αβγού
- 1 κ.σ. ζάχαρη
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ TOP CUISINE
Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ