Τα μεγαλύτερα ονόματα της γαστρονομίας μας προτείνουν τις δικές τους συνταγές για να κάνουν το Πάσχα μας λαχταριστό και γευστικό. Το Hello Cuisine έχει συγκεντρώσει τους πιο γνωστούς σεφ και μας παρουσιάζει τις μοναδικές συνταγές τους.
Κρέας
Νόστιμο κότσι αρνίσιο με χυλοπιτάκι και κολοκυθοανθούς από την Μαρία Εκμεκτσίογλου
Το πασχαλινό Αρνί αλλιώς με μοντέρνα κρητική συνταγή από τον Λευτέρη Σουλτάτο
Σουβλάκια με μπύρα: μια λαχταριστή συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι
Γλυκές συνταγές
Μια υπέροχη πασχαλινή τούρτα με 3 μους και φράουλες από την Ντίνα Νικολάου
Η συνταγή για ένα πασχαλινό γαλακτομπούρεκο-μιλφέιγ από τον Γιώργο Τσούλη
Ακαταμάχητη Μους Σοκολάτας µε Μήλα από τον Στέλιο Παρλιάρο
Το μυστικό για τέλεια lemon pie από τον Ευάγγελο Χασιώτη
Ψάρι
Ο Λευτέρης Λαζαρου μας λέει πως θα φτιάξουμε εύκολα ριζότο σουπιάς με μελάνι
Μια δυνατή συνταγή για Φάβα µε καλαµάρια στη σχάρα από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο
Όλες οι συνταγές είναι από το Hello Cuisine
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ HELLO CUISINE, ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΟΥΛΗ, ΕΚΤΟΡΑ ΜΠΟΤΡΙΝΙ, ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΧΑΣΙΩΤΗ, ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΟΥΛΤΑΤΟ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΕΚΜΕΚΤΣΙΟΓΛΟΥ, ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΑΣΧΑ, ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΡΛΙΑΡΟ
Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ