Το Delta Restaurant και ο executive chef Δημήτρης Σκαρμούτσος καλωσορίζουν το Δεκέμβρη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ενόψει των Χριστουγέννων, τρία νέα πιάτα έρχονται να «στολίσουν» τις Κυριακές των επισκεπτών του pop-up εστιατορίου.

Ταρταρ μοσχάρι με χρένο, εστραγκόν και λάδι τρούφας, μοσχαρίσιο φιλέτο Ελληνικής εκτροφής με πουρέ από αγκινάρα Ιερουσαλήμ, roulade με αφράτη μους βανίλιας και φρέσκα blueberries, είναι τα πιάτα που θα διαμορφώνουν τις Χριστουγεννιάτικες γεύσεις που θα μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες του Delta Restaurant τις Κυριακές του Δεκέμβρη.

Το εορταστικό μενού από τον executive chef του εστιατορίου Δημήτρη Σκαρμούτσο, έρχεται να εντείνει το Χριστουγεννιάτικο κλίμα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθώς από το Σάββατο 30/11, ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ θα ζωντανέψει, με χιλιάδες χριστουγεννιάτικα φώτα στα δέντρα του καναλιού, αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ