To Kinsterna Hotel έχει την τιμή να φιλοξενεί τον ταλαντούχο chef Arnaud Bignon, βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin, για μια μοναδική βραδιά γαστρονομικής απόλαυσης, το Σάββατο 22 Αυγούστου, 2020.

 

Η φιλοσοφία του μενού που έχει σχεδιάσει ειδικά για το event ο ταλαντούχος chef Bignon που εστιάζει στη χρήση φρέσκων ελληνικών προϊόντων υψηλής ποιότητας με βάση το προσωπικό του όραμα. Το εμπνευσμένο μενού συνδυάζεται με επιλεγμένα κρασιά της ‘Οινοποιητικής Μονεμβασιάς – Γ. Τσιμπίδη’ σε ένα ενδιαφέρον food & wine pairing dinner που θα χαρίσει μια μοναδική εμπειρία σε όσους επιλέξουν να το απολαύσουν.

Ο Arnaud Bignon ξεκίνησε την καριέρα του σε εστιατόρια του Παρισιού, συμπεριλαμβανομένων του Drouant -με δύο αστέρια Michelin- με τον Chef Louis Grondar. Το 1999, μπήκε στο διάσημο, με τρία αστέρια Michelin, Le Bristol Paris, με επικεφαλή τον Éric Fréchon, όπου εργάστηκε κοντά του για επτά χρόνια. Αργότερα μετακόμισε στην Αθήνα -το 2005- για να διευθύνει την κουζίνα του εστιατορίου Σπονδή, όπου το 2008 κέρδισε το δεύτερο αστέρι Michelin και έτσι έγινε ένας από τους νεότερους chef που έχουν κατακτήσει μια τόσο σημαντική διάκριση. Η επόμενη στάση του ήταν το Greenhouse στο Mayfair του Λονδίνου το 2012, όπου σε λιγότερο από έναν χρόνο το εστιατόριο απέκτησε το δεύτερο αστέρι Michelin. Το 2018 επέστρεψε στην Ελλάδα ως Γεν. Διευθυντής του εστιατορίου Σπονδή και σύμβουλος του group Απόστολος Τραστέλης.

Το event θα πραγματοποιηθεί στο fine dining εστιατόριο ‘STERNA’, στον ατμοσφαιρικό χώρο γύρω από την κυρίαρχη βυζαντινή στέρνα του ιστορικού αρχοντικού Kinsterna.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ