Το γιορτινό τραπέζι απογειώνεται με το νέο μενού Παπασπύρου, ειδικά διαμορφωμένο για το ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και γεμίζει με αλμυρές και γλυκιές δημιουργίες, φτιαγμένες με μοναδικά χειροποίητα προϊόντα και τις πιο αγνές πρώτες ύλες. Είτε πρόκειται για το οικογενειακό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, είτε για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, αλλά και οποιαδήποτε προσωπική ή εταιρική στιγμή, ο Παπασπύρου προσφέρει γεύσεις γιορτής που μας φέρνουν πιο κοντά!
Εδέσματα όπως είναι οι βελουτέ σούπες (από κάστανο ή από κολοκύθα αρωματισμένη με ginger), οι τραγανές quiche τάρτες (lorainne, σπανάκι, μανιτάρια & μπέικον, λαχανικών), λαχανοντολμάδες αβγολέμονο με μοσχαρίσιο κιμά και μακαρόνια ογκρατέν, αποτελούν την καλύτερη γευστική αρχή.
Στο κυρίως μενού τώρα, η παραδοσιακή γαλοπούλα με γέμιση και πατάτες φούρνου, η παραδοσιακή γαλοπούλα (ολόκληρη ή τεμαχισμένη), το γουρουνόπουλο αργοψημένο σε ξυλόφουρνο με μπίρα, μέλι και δεντρολίβανο (ολόκληρο ή ολόκληρο φιλεταρισμένο) και gourmet πιάτα με βάση, το μοσχάρι και το χοιρινό, θα σας βάλουν σε πεντανόστιμα διλήμματα.
Όσο για τα συνοδευτικά, οι δροσερές σαλάτες όπως είναι η γαλλική με το κουκουνάρι, τα flakes παρμεζάνας Regianno και vinaigrette εσπεριδοειδών ή η σούπερ γιορτινή με κόκκινο και λευκό λάχανο, καρότο, μήλο, καρύδια & vinaigrette μουστάρας, συμπληρώνουν μοναδικά το πιάτο σας. Στον Παπασπύρου, προσφέρεται και έξτρα γέμιση, η παραδοσιακή με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, κάστανο, βερίκοκο, σταφίδες και κουκουνάρι καθώς επίσης και η vegan γέμιση με ποικιλία μανιταριών, κάστανο piemonte, βερίκοκο, σταφίδες & κουκουνάρι
Ο επίλογος είναι γλυκός με τα παραδοσιακά μελομακάρονα με θυμαρίσιο μέλι Κάσου και τους βουτυράτους κουραμπιέδες, το αυθεντικό panettone που παρασκευάζεται με τον παραδοσιακό ιταλικό τρόπο αλλά και christmas cookies και μπισκοτόσπιτα που λατρεύουν τα παιδιά. Η τάρτα κάστανο montblanc και ο κορμός σοκολάτας παραμένουν οι must επιλογές.
Ειδικά για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, με τη παραδοσιακή βασιλόπιτα και τη βασιλόπιτα τσουρέκι, θα υποδεχτείτε το 2020 με τον πιο γλυκό τρόπο.