Η Κάμερον Ντίαζ έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι μία εκπληκτική μαγείρισσα. Την Κυριακή μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με τα νόστιμα τάκος που ετοίμασε για πρωινό και έδωσε στους θαυμαστές της και την κορυφαία συμβουλή για το πώς να τα κάνουν πιο τραγανά.

Η Κάμερον είχε γεμίσει τα τάκος της με αβοκάντο, σάλσα και σαλάτα, και σχολίασε σχετικά στην ανάρτηση «Μου αρέσουν τα τάκος για πρωινό … και ναι αυτό είναι η τέλεια βαθμίδα τραγανότητας που βλέπετε στην άκρη της τορτίγιας – αυτό φίλοι μου μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την τέλεια ποσότητα βουτύρου και θερμότητας … το οποίο είναι πάνω κάτω το πως ζω τη ζωή μου αυτές τις μέρες».

Η Κάμερον δεν απολαμβάνει τίποτα περισσότερο από το να περνάει χρόνο στην κουζίνα και πρόσφατα μάλιστα μίλησε για το πάθος της για τη μαγειρική κατά τη διάρκεια ενός Instagram Live με τη φίλη της Κάθριν Πάουερ.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι αρνείται να σπαταλήσει οποιοδήποτε ποσότητα φαγητού και παραδέχτηκε ότι φυλάει ότι περισσέψει στο πιάτο της για το γεύμα της επόμενης μέρας. Η Κάμερον ανέφερε ότι αυτή η νοοτροπία προήλθε από την παιδική της ηλικία, όπου μεγάλωσε μαθαίνοντας πώς να αξιοποιεί στο έπακρο τα υλικά, ακόμα κι αν είχε περάσει η ημερομηνία λήξης τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ