Ο σεφ Τζέιμι Όλιβερ έχει ένα ιδιοφυές κόλπο για την παρασκευή σάλτσας ζυμαρικών.

Δεν υπάρχει τίποτα που αγαπάμε περισσότερο από ένα μεγάλο μπολ με ζυμαρικά – και ο βασιλιάς του comfort food, Τζέιμι Όλιβερ είναι συχνά ο άνθρωπος στον οποίο απευθυνόμαστε για συνταγές.

Μια από τις πιο ασυνήθιστες συμβουλές μαγειρικής του πρωταγωνιστή του Jamie’s Five Ingredient Meals που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια σάλτσα ζυμαρικών που θα αρέσει σε όλους.

Ο σεφ μπήκε στη σελίδα του στο Instagram για να δημοσιεύσει τη συνταγή του για γαρίδα και λιγκουίνι τόνου (ποιος θα σκεφτόταν να συνδυάσει αυτά τα δύο συστατικά;) και μας έδωσε μια κορυφαία συμβουλή για τη σάλτσα ζυμαρικών.

Έγραψε: «Εμπνευσμένη από την εποχή που μαγειρεύω με τη Nonna Rosanna, αυτό το λιγκουίνι γαρίδας και τόνου είναι μια απόλυτη χαρά». Και συνέχισε: «Χρησιμοποιώ το κόλπο της να πλένω κομμένα κρεμμύδια για να τα κάνω πιο ήπια και αυτή η υγρασία βοηθά επίσης να προσθέσει επιπλέον γλυκύτητα καθώς μαγειρεύονται!»

Λοιπόν, δεν το ξέραμε αυτό. Πλένουμε ένα κρεμμύδι; Δεν το είχαμε καν σκεφτεί ποτέ, αλλά είναι σίγουρα η επόμενη μαγειρική που πρέπει να δοκιμάσουμε.

Ξεπλύνετε ένα κρεμμύδι κάτω από δροσερό τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα θα αφαιρέσει πολύ την οξύτητα και θα προσθέσει μια επιπλέον τραγανότητα στο πιάτο. Απλώς σκουπίστε τα με χαρτί κουζίνας μετά για να φύγει η υπερβολική υγρασία.

Πηγή φωτογραφιών: instagram / jamieoliver

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ