Τα Χριστουγεννιάτικα Σοκολατάκια με Κουπ πατ είναι μοναδικά, νόστιμα, εύκολα και το απόλυτο γλυκό για τις γιορτές.

Υλικά

-Κουβερτουρα 120γρ.
-Σοκολάτα 120γρ. λευκή
-Σοκολάτα 80γρ. χρωμματιστή

Εκτέλεση

Λιώνουμε τις σοκολάτες χωριστά τη καθεμία σε μπεν μαρί. Σε ένα μικρό ταψάκι στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Ρίχνουμε τις σοκολάτες που λιώσαμε τη μια πάνω στην άλλη ακολουθώντας την διαδικασία όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες παρακάτω.

Ανακατεύουμε με μια οδοντογλυφίδα απαλά και προσεκτικά κάνοντας κυκλικές κινήσεις και ζικ –ζακ ώστε να δημιουργηθεί στην επιφάνεια του μίγματος.

Χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια

Αφού κρυώσει καλά, καλύπτουμε με μια μεμβράνη και αφήνουμε σε δροσερό μέρος για μια ημέρα. Θα πρέπει να σφίξει και να σταθεροποιηθεί καλά. Την επόμενη ημέρα βγάζουμε το χαρτί με το μίγμα από το ταψάκι (δεν αφαιρούμε σε καμία περίπτωση το μίγμα από το χαρτί) και με διάφορα κουπ πατ κόβουμε προσεκτικά σοκολατάκια σε διάφορα σχήματα της αρεσκείας σας.

  • Τα κουπ πατ που θα χρησιμοποιήσετε να είναι μεταλλικά για να μπορούν να κοπούν εύκολα τα κομμάτια που θέλετε χωρίς να σπάσουν

Κουραμπιέδες από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου – Μυστικά για βουτυρένιο αποτέλεσμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ