Η Cook At Home ήρθε και ομολογουμένως θα μας λύσει τα χέρια!
Και ποιος δε θέλει με 2 μόνο υλικά να μαγειρέψει το απόλυτο μαγειρευτό φαγητό που αγαπούν μικροί και μεγάλοι;
Εμείς σας έχουμε τη λύση! Πεντανόστιμο μοσχαράκι κοκκινιστό στην κατσαρόλα με όλη τη συνταγή σε ένα μπουκάλι.
Cook At Home: Έτσι μαγειρεύουμε σήμερα!
1. Σοτάρουμε το μοσχαράκι στο ελαιόλαδο μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
2. Προσθέτουμε τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ, περίπου 2 φλιτζάνια νερό (500ml) και ανακατεύουμε καλά.
3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 2 ώρες, όπως συνήθως. Με τι θα το συνοδεύσετε; Βρείτε τις προτάσεις του COOK at HOME εδώ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ COOK AT HOME, ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ
Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ