Λίγο πριν το σαββατοκύριακο, ετοιμάζουμε την πιο νόστιμη και εύκολη πίτσα με φύλλο σφολιάτας που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.

μεριδες 4 ⁄  χρόνος προετοιμασίας   5΄ ⁄  χρόνος μαγειρέμάτος 20΄ /  Εύκολη

ΥΛΙΚΑ

• 1 φύλλο σφολιάτας
• 4 μπάλες μοτσαρέλα σε ­φέτες
• 2 ντομάτες σε φέτες
• 2 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
• φύλλα βασιλικού για το ­σερβίρισμα
• ελαιόλαδο
• αλάτι χοντρό
• πιπέρι

πίτσα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και το κόβουμε σε 4 ­τετράγωνα. Βρέχουμε περιμετρικά το κάθε τετράγωνο με νερό και το διπλώνουμε τις άκρες σχηματίζοντας ένα μικρό κόθρο. Πασπαλίζουμε κάθε φύλλο με λίγη παρμεζάνα και απλώνουμε εναλλάξ τις ντομάτες με τη μοτσαρέλα. Ραντίζουμε τις
πίτσες με λίγο ελαιόλαδο και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 20΄. Τις σερβίρουμε γαρνιρισμένες με φύλλα βασιλικού, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και χοντρό αλάτι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ