Τα πιο νόστιμα, γρήγορα και εύκολα mini ψωμάκια pizza από τον σεφ Γιώργο Τσούλη!

Τα μίνι πιτσάκια είναι μία εύκολη λύση για μικρούς και μεγάλους που θέλουν κάτι εύκολο και γρήγορο για να προσφέρουν στους καλεσμένους τους ή και να απολαύσουν οι ίδιοι.

ΥΛΙΚΑ

12 ψωμάκια για mini burgers

400 γρ. σάλτσα πίτσας

150 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη 

150 γρ. προβολόνε τυρί, τριμμένο

60 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

150-200 γρ. πεπερόνι σε φέτες

2 κ.γ. ξερός βασιλικός

1 κ.γ. ξερή ρίγανη

1 πρέζα μπουκόβο

Το ωραιότερο και πεντανόστιμο σνακ από τον σεφ Γιώργο Τσούλη

Γιώργο Τσούλη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200°C στον αέρα.
  • Αδειάζουμε σε ένα μπολ τα τυριά και τα ανακατεύουμε. Παίρνουμε έπειτα τα ψωμάκια και τα κόβουμε στη μέση. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί διαμέτρου 26Χ23 εκ., και απλώνουμε στον πάτο του ταψιού τα κάτω μέρη του ψωμιού.
  • Βάζουμε λίγη σάλτσα, από πάνω το πεπερόνι, έπειτα τα τυριά και από πάνω πάλι λίγη σάλτσα. Καπακώνουμε με το πάνω μέρος από τα ψωμάκια.
  • Ρίχνουμε σε ένα μπολάκι λίγο ελαιόλαδο, το βασιλικό, το μπούκοβο, τη ρίγανη, ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και αλείφουμε τα ψωμάκια.
  • Ψήνουμε μέχρι να λιώσουν τα τυριά και σερβίρουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ