Το παστίτσιο είναι ένα παραδοσιακό φαγητό που έχουμε συνδυάσει με οικογενειακά τραπέζια, ανοιξιάτικα μεσημέρια, ωραίες μυρωδιές και πλούσιες γεύσεις.
Είναι ένα φαγητό που θέλει υπομονή, μαστοριά και εξάσκηση για να εξοικειωθείτε με τις στρώσεις του. Μικρά μυστικά θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το πιο γευστικό παστίτσιο, αντάξιο εκείνου που έφτιαχνε η μαμά και η γιαγιά σας.

Τα μπαχάρια, τα ωραία τυριά και ο καλός μοσχαρίσιο κιμάς θα απελευθερώσουν τα αρώματα τους, πλημμυρίζοντας το σπίτι μας με λαχταριστές μυρωδιές, που μας ανοίγουν την όρεξη.
Επειδή όμως ξέρουμε πόσο σας δυσκολεύει -και μόνο στη σκέψη- η μπεσαμέλ, σας έχουμε βρει μια τέλεια και πανεύκολη συνταγή για παστίτσιο χωρίς μπεσαμέλ, με γιαούρτι. Γίνεται πολύ πιο γρήγορα από το κλασικό, όμως, είναι το ίδιο υπέροχο.
Δείτε τη συνταγή εδώ