Καλοκαίρι χωρίς παγωτό γίνεται; Όχι δεν γίνεται.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης μέσα από την εκπομπή «Breakfast@star» έδειξε μια εύκολη και νόστιμη συνταγή για παγωτό.

ΥΛΙΚΑ

250 γρ. κρύα κρέμα γάλακτος 35%

400 γρ. ζαχαρούχο καραμελωμένο γάλα

400 γρ. γάλα εβαπορέ

100 γρ. γεμιστά μπισκότα σοκολάτας

80 γρ. φιστίκια Αιγίνης

60 γρ. σταγόνες κουβερτούρας 54%.

Υλικά για το σερβίρισμα:

40 γρ. φιστίκια Αιγίνης

100 γρ. γεμιστά μπισκότα σοκολάτας

80 γρ. κουβερτούρα 54%.

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση στο video που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ