Καλοκαίρι χωρίς παγωτό γίνεται; Όχι δεν γίνεται.
Ο Σταύρος Βαρθαλίτης μέσα από την εκπομπή «Breakfast@star» έδειξε μια εύκολη και νόστιμη συνταγή για παγωτό.
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. κρύα κρέμα γάλακτος 35%
400 γρ. ζαχαρούχο καραμελωμένο γάλα
400 γρ. γάλα εβαπορέ
100 γρ. γεμιστά μπισκότα σοκολάτας
80 γρ. φιστίκια Αιγίνης
60 γρ. σταγόνες κουβερτούρας 54%.
Υλικά για το σερβίρισμα:
40 γρ. φιστίκια Αιγίνης
100 γρ. γεμιστά μπισκότα σοκολάτας
80 γρ. κουβερτούρα 54%.
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση στο video που ακολουθεί:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ
Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ