Συνταγή: Ένα εύκολο, δροσερό και γευστικό σνακ
Οι μπρουσκέτες με φέτα και ντομάτα είναι μια συνταγή του Πέτρου Μαούνατζη που μπορείτε να φτιάξετε ξανά και ξανά, με ελάχιστα υλικά και σε ελάχιστο χρόνο. Η προετοιμασία τους είναι απλή, αφήνοντας σας άπλετο χρόνο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την παρέα σας. Η πεντανόστιμη γεύση τους θα σας ενθουσιάσει!
Υλικά:
1 ολόκληρο Σκόρδο
1 Κρεμμύδι
1 καυτερή Πιπεριά
Ελαιόλαδο
100γρ Βούτυρο
1 κουτ γλυκού Ρίγανη
100γρ Φέτα
1 μπακέτα Ψωμί
2 κομμένες φέτες Ντομάτες
100γρ Τυριά mix
10-12 Ντοματίνια
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε μια λαδόκολλα το σκόρδο, το κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι λίγο λάδι τα κλείνουμε μέσα στη λαδόκολλα και τα ψήνουμε για 20 λεπτά στο φούρνο.
Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα το σκόρδο και το κρεμμύδι που ψήσαμε ανακατεύουμε να γίνουν μια πάστα.
Απλώνουμε πάνω στην παγκέτα το μείγμα με το βούτυρο, προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένες φέτες ,ρίγανη , το mix τυριών και μερικά ντοματίνια. Ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Βρείτε περισσότερες συνταγές από τον Πέτρο Μαούνατζη, εδώ