Η πιο νόστιμη, λαχταριστή και εύκολη συνταγή για μπισκότα με μήλα από τον Γιώργο Τσούλη!
Αφράτα, φρεσκοψημένα μπισκότα με μήλα από τον Σεφ Γιώργο Τσούλη. Τόσο νόστιμα μπισκότα δεν έχετε δοκιμάσει! Πανεύκολη και γρήγορη συνταγή που θα φτιάχνετε συχνά.#tsoulotip: Μπορούμε να προσθέσουμε και κομματάκια σοκολάτας αν θέλουμε
ΥΛΙΚΑ
100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
2 αυγά μέτρια
100 γρ. βούτυρο, λιωμένο
1 ½ μπέικιν πάουντερ
½ κ.γ. κανέλα
¼ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
350 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
2 κόκκινα μήλα, καθαρισμένα και κομμένα σε μικρά κυβάκια
Τα πιο λαχταριστά και αφράτα μπισκότα με μήλα από τον σεφ Γιώργο Τσούλη!
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C, στον αέρα.
Στον κάδο του μίξερ, προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αυγά και τα χτυπάμε με το σύρμα σε μέτρια ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψουν τα αυγά.
Προσθέτουμε το βούτυρο, το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα, το εκχύλισμα βανίλιας, το αλεύρι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Αφαιρούμε τον κάδο από το μίξερ, προσθέτουμε τα μήλα και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα ζαχαροπλαστικής.
Προσθέτουμε κουταλιές από το μείγμα σε ένα ταψί φούρνου που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα, αφήνοντας λίγο κενό μεταξύ τους.
Ψήνουμε τα μπισκότα για 20 λεπτά, μέχρι να χρυσαφίσουν και σερβίρουμε.
Διαβάστε περισσότερες συνταγές στο giorgostsoulis.com