Ο Πέτρος Συρίγος μπαίνει στην κουζίνα και φτιάχνει τα πιο γρήγορα τρουφάκια σοκολάτας. Μία εύκολη συνταγή για τα αγαπημένα τρουφάκια, που μπορούν να σας βγάλουν ασπροπρόσωπες στο αποψινό ρεβεγιόν.

Υλικά – Τρουφάκια σοκολάτας

  • 400 γραμμ. σοκολάτα ψιλοκομμένη
  • 160 γραμμ. κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 1 κουταλιά της σούπας λικέρ
  • Κακάο, φιστίκι ψιλοκομμένο, καρύδα

Διαδικασία

Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί. Κόβουμε σε μικρά κομματάκια τη σοκολάτα. Αποσύρουμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά, ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια σοκολάτας και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Προσθέτουμε το μέλι, το λικέρ και ανακατεύουμε. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο να παγώσει.

Με ένα κουτάλι παίρνουμε λίγη ποσότητα από το μπολ και πλάθουμε σε μπαλάκια τα τρουφάκια.

Τα καλύπτουμε με κακάο, φιστίκι ή οποιοδήποτε άλλο υλικό επιθυμούμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ