Με θέρμη και ζεστασιά η Miele Hellas, υποδέχθηκε στο Miele Experience Center της Αθήνας, την Chef Ντίνα Νικολάου, μαζί τον ιδρυτή του έγκριτου γαστρονομικού οδηγού Gault & Millau, κ. Στυλιανό Γρηγοριάδη και τον βραβευμένο Pâtissier de l’année κ. Σπύρο Πεδιαδιτάκη (Ζαχαροπλάστη της Χρονιάς – βραβεία Gault & Millau 2020), για μια ημέρα που όλη θυμούνται «γλυκά».

Ο χώρος μέσα σε λίγες ώρες μύρισε άρωμα από μελομακάρονα με έναν στόχο πολύ υψηλό – τη δημιουργία 1000 μελομακάρονων, τα οποία προδφέρθηκαν στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, χαρίζοντάς τους χαρά και χαμόγελα.

Ο κ. Στυλιανός Γρηγοριάδης με τον Γενικό Διευθυντή της Miele Hellas κ. Θάνο Κυριαζή και τον κ. Σπύρο Πεδιαδιτάκη

Δράσεις ευγενούς σκοπού λαμβάνουν κάθε χρόνο χώρα από τη Miele Hellas, αλλά αυτή τη χρονιά η δράση μας έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς καταφέρνουμε να την υλοποιήσουμε κόντρα στις δυσκολίες της περιόδου και έχοντας την υποστήριξη διακεκριμένων ατόμων στον τομέα τους, υποκινούμενοι όλοι μας από τη χαρά που μας δίνει το αίσθημα της προσφοράς.

Ο κ. Στυλιανός Γρηγοριάδης με τον Γενικό Διευθυντή της Miele Hellas κ. Θάνο Κυριαζή, τη Chef Ντίνα Νικολάου και τον κ. Σπύρο Πεδιαδιτάκη

“When the world gets better, let’s just get better and better”.

Miele. Immer Besser.

miele.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ