Στην κοσμοπολίτικη και πανέμορφη χώρα της Μυκόνου, στη πλατεία του Γουμενιού, θα συναντήσεις το νέο ιταλικό εστιατόριο Anima, που άνοιξε τις πόρτες του στις 2 Ιουνίου και έχει ήδη συγκεντρώσει τους λάτρεις της γαστρονομίας με τις αυθεντικές ιταλικές συνταγές.

Ο pizza chef maker Giuseppe Pignalosa από τη Νάπολη, επιμελήθηκε το μεγαλύτερο μέρος του menu του Anima Restaurant, κρατώντας τα βασικά στοιχεία της παραδοσιακής ιταλικής κουζίνας ενώ όλα τα πιάτα του αντικατοπτρίζουν το μεσογειακό στυλ.

Ο Γιώργος Ντάβλας, με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Δημήτρη Παππά και τη σύντροφό του, Άννα Μπεζάν.

Κυριαρχώντας η μοναδικότητα και η έμφαση στην υψηλή ποιότητα, αναδύονται γεύσεις από τη μακρά παράδοση της γειτονικής χώρας που σε εκπλήσσουν με την ιδιαίτερη και τόσο οικεία γεύση τους.

Ο Γιώργος Ντάβλας γευμάτισε με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Δημήτρη Παππά και τη σύντροφό του, Άννα Μπεζάν, όταν άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις τον έφεραν στο νησί των Ανέμων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ