Το abraOvata, το ανανεωμένο εστιατόριο της Λίμνης Βουλιαγμένης που έχει κάνει αίσθηση αυτό το καλοκαίρι και έχει καθιερωθεί ως γαστρονομικός προορισμός στα νότια προάστια, φιλοξενεί την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου το 6 Hands, ένα εξαιρετικό, πολυσυλλεκτικό tasting event.
Ο John Σκοτίδας, executive chef του abraOvata, προσκαλεί τους ταλαντούχους ανερχόμενους σεφ Βαγγέλη Δαγδελένη και Ανδριανό Πουλή, για να συνθέσουν μία ανεπανάληπτη γευστική συμφωνία για 6 χέρια. Οι τρεις σεφ, ελληνικής καταγωγής, με πολλά υποσχόμενη πορεία και περγαμηνές στην απαιτητική εστιατορική σκηνή του Λονδίνου, δημιουργούν ένα menu dégustation 10 πιάτων, όπου συνδυάζουν αρμονικά τις ελληνικές γευστικές καταβολές, τα ερεθίσματα από διαφορετικές κουλτούρες φαγητού και τις τεχνικές τους. Εκλεκτές πρώτες ύλες, ιντριγκαδόρικοι συνδυασμοί υλικών και αναπάντεχες ανατροπές γνώριμων γεύσεων συνυπάρχουν δεξιοτεχνικά σε μία γοητευτική, πολυπολιτισμική γευστική εμπειρία.
Στο γαστρονομικό event 6 Hands, τρεις σεφ με ξεχωριστές μαγειρικές προσωπικότητες και κοινή αγάπη για την κορυφαία πρώτη ύλη, την ελληνική παράδοση, τη γευστική εξερεύνηση και τον πειραματισμό, συναντιούνται στο μαγευτικό περιβάλλον του abraOvata, το οποίο με επικεφαλής τον John Σκοτίδα συνεχίζει να προσφέρει αξέχαστες γαστριμαργικές απολαύσεις στο ελληνικό και διεθνές κοινό των food lovers.