Tο Lush Blush, με νότες από φρούτα όπως ροδάκινο και νεκταρίνι, ροζ τριαντάφυλλα και άνθη κερασιάς, γεννήθηκε για να συνοδεύει ιδανικά τις υψηλές γαστρονομικές απαιτήσεις και να δημιουργεί αξέχαστες στιγμές με την παρέα. Γρήγορα καταλαβαίνει κάποιος την πολυπλοκότητά του, με τις νότες του να τον ταξιδεύουν σε μια άλλη διάσταση γευστικής δυναμικής και ποιότητας. Το πλούσιο σώμα, τα έντονα αρώματα και η γεμάτη και δυνατή γεύση δημιουργούν ένα αρμονικό πάντρεμα μεταξύ φαγητού και κρασιού. Χάρη στην All About Gourmets, η οποία ιδρύθηκε το 2011 με στόχο την εισαγωγή ελληνικών και διεθνών προϊόντων στις παγκόσμιες αγορές και δραστηριοποιείται κυρίως στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μέση Ανατολή παρέχοντας εκλεκτά προϊόντα στον τελικό καταναλωτή καθώς επίσης και σε επιχειρήσεις, το Lush Blush Rosé ταξιδεύει από την Προβηγκία στην Ελλάδα και την Κύπρο ώστε να το έχουν στη διάθεσή τους οι λάτρεις του καλού κρασιού.
Μια παρέα Ελλήνων celebrities, με επικεφαλής τον master των δημοσίων σχέσεων Γιώργο Ντάβλα, ταξίδεψε στην Προβηγκία και βίωσε τη μοναδική εμπειρία της γευσιγνωσίας, της γαστρονομίας αλλά και της διαμονής στο ιστορικό Château de Berne, με την εξαιρετική αφορμή του Lush Blush Rosé, σε ένα event που είχε την υπογραφή της All About Gourmets σε κάθε λεπτομέρεια. Είναι άλλωστε μια εταιρεία που εστιάζει σε μια σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας που αποτελούν τη βάση της μεσογειακής κουζίνας. Μια σειρά προϊόντων που απαρτίζεται από ποικιλίες ελιών, ελαιόλαδου, βαλσαμικού ξιδιού, μελιού, τυριών και κρασιών, βοτάνων και μπαχαρικών, όπως και από πολλά άλλα από όλη την Ελλάδα αλλά και από την Ευρώπη. Ως premium προϊόντα διατροφής, θα κερδίσουν αμέσως την εμπιστοσύνη σας καθώς επικεντρώνονται στην άριστη ποιότητα, στη θρεπτική αξία και στα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, παραγωγής και συσκευασίας.
Μια μικρή ιστορία για το Lush Blush ROSÉ
Το πάθος του Paul Bramley για το φαγητό και τον οίνο μετρά δεκαετίες. Έχοντας δειπνήσει σε περισσότερα από 430 εστιατόρια με αστέρια Μισελέν σε όλο τον κόσμο, έχει καταφέρει να αποκτήσει πληθώρα γνώσεων και αισθήσεων. Μαζί με τον ταλαντούχο Alexis Cornu έχουν δημιουργήσει αυτό που πολλοί πιστεύουν ότι είναι ένας από τους καλύτερους ροζέ οίνους στον κόσμο, το Lush Blush Rosé. Αυτό το υπέροχο ροζέ της Προβηγκίας αντιπροσωπεύει αποκλειστικά η All About Gourmets σε Ελλάδα και Κύπρο.
Château de Berne & Villa Fito
Οι Έλληνες επισκέπτες απόλαυσαν φυσικά και τη φιλοξενία του διάσημου Château de Berne, που χρονολογείται από το 18ο αιώνα. Πρόκειται για ένα οικολογικό θέρετρο και έναν εμβληματικό οινοτουριστικό προορισμό ταυτόχρονα που φωλιάζει μεταξύ των Lorgues και Flayosc, μια αυθεντική ωδή στην ευεξία, τη χαλάρωση και τις εξορμήσεις στην εκπληκτική φυσική ομορφιά της Προβηγκίας. Στην καρδιά του οινικού κτήματος των 1.000 στρεμμάτων, η Villa Fito και το πέντε αστέρων ξενοδοχείο Relais & Châteaux αποτελούν την ιδανική επιλογή ηρεμίας και relax. Το Château de Berne υπόσχεται σε κάθε επισκέπτη μια μοναδική παλέτα εμπειριών, με επίκεντρο το κρασί, τη γαστρονομία, την ευεξία, τη φύση και τον αθλητισμό. Eίναι ένας πραγματικός παράδεισος! Οι ήχοι της φύσης και των πουλιών, σε συνδυασμό με το πλούσιο τοπίο, δημιουργούν την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας. Σε επιφάνεια 467 τ.μ. και έκταση 5 στρεμμάτων δεσπόζει η Villa Fito, που είναι ιδανική για οικογένειες και φίλους. Περιηγηθείτε στην καρδιά του κτήματος και απολαύστε τα 100 χιλιόμετρα μονοπατιών πεζοπορίας και ποδηλασίας. Η ελεύθερη πρόσβαση στο γήπεδο τένις και το γυμναστήριο του ξενοδοχείου θα απογειώσει την εμπειρία σας.
Οι γαστρονομικές επιλογές περιλαμβάνουν πιάτα εστιατορίων βραβευμένων με αστέρι Μισελέν και πράσινο αστέρι, αλλά και το βραβευμένο με Bid Gourmand μπιστρό. Η εσωτερική πισίνα, η σάουνα, το ατμόλουτρο, το τζακούζι και τα μαθήματα γιόγκα ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο χαλάρωσης. Το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα στο κατάστημα La Cave και στην αίθουσα γευσιγνωσίας δίνοντάς σας μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε τους οίνους της Βουργουνδίας. Οι επισκέπτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να επισκεφθούν το μουσείο των οίνων και να συμμετάσχουν σε μαθήματα μαγειρικής που διοργανώνονται από εκπαιδευμένους σεφ.