Στην ατμοσφαιρική και πανέμορφη Κέρκυρα θα συναντήσεις το εστιατόριο που συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κλέβει τις εντυπώσεις με τις υπέροχες γεύσεις και την απαράμιλλη ποιότητα του.

Ο Γιώργος Ντάβλας και η Καλομοίρα Μιχαλά με τους ιδιοκτήτες της «Κόμισσας», Κώστα Μωραΐτη, Δημήτρη Κατέχη και Στέφανο Νεδέλκο.

Ο λόγος, φυσικά για τη «Κόμισσα» στον γραφικό όρμο Γαρίτσας η οποία με τη θέα της στο παλαιό φρούριο της Κέρκυρας και τα πεντανόστιμα πιάτα της φιλοξένησε και φέτος το καλοκαίρι τον καλύτερο κόσμο.

«Η Κόμισσα» στον όρμο Γαρίτσας στη Κέρκυρα. Εκεί θα βρείτε την πιο δημιουργική και νόστιμη πλευρά της Κερκυραϊκής κουζίνας.

Συγκεκριμένα, στη «Κόμισσα» βρέθηκε ο Γιώργος Ντάβλας, όταν άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις τον έφεραν στο νησί των Φαιάκων, για να δειπνήσει με τη παιδική του φίλη Καλομοίρα Μιχαλά αλλά και να γνωρίσει τους ιδιοκτήτες, Στέφανο Νεδέλκο, Δημήτρη Κατέχη αλλά και τον Κώστα Μωραΐτη που είναι και ο σεφ της «Κόμισσας».

Οι ιδιοκτήτες, Κώστας Μωραΐτης, Δημήτρης Κατέχης και Στέφανος Νεδέλκος στο εστιατόριο «Η Κόμισσα» στη Κέρκυρα.

Με πολύ μεράκι και τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι παραγωγής του μαγαζιού, οι τρεις ιδιοκτήτες φροντίζουν να προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας και δημιουργικότητας ελληνική κουζίνα με μοντέρνα ματιά. Την εμπειρία συμπληρώνουν η πλούσια λίστα κρασιών από Έλληνες παραγωγούς, η όμορφη ατμόσφαιρα και η μαγευτική θέα.

Instagram: @i_komissa

Facebook: Η Κόμισσα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ