Στο πλαίσιο του Nobu Food Festival, ο σεφ Nobu βρέθηκε στη Μύκονο και παρουσίασε με την ομάδα της QUI Tequila τη Nobu Rare 2008 Reserve, δίνοντας την ευκαιρία στους καλεσμένους να δοκιμάσουν την τεκίλα και να ανακαλύψουν τον premium χαρακτήρα της.

O Medhat Ibrahim, συνιδρυτής και δημιουργός της QUI Tequila, και ο σεφ Nobu συνομίλησαν με τους καλεσμένους και τους μετέδωσαν τον ενθουσιασμό τους για τη συνεργασία τους και την αποστολή των δύο brands να χαρίσουν στο κοινό ένα καινοτόμο προϊόν με βάση την καλύτερη ποιότητα συστατικών.

party
MEDHAT IBRAHIM, NOBU MATSUHISA
party
Το ελληνικό launch party της Nobu Rare 2008 Reserve by QUI Tequila στο Matsuhisa Mykonos.

Λίγα λόγια για τη Nobu Rare 2008 Reserve

Η Nobu Rare 2008 Reserve είναι μια premium limited edition παλαιωμένη τεκίλα με περιορισμένο αριθμό φιαλών, που δημιουργείται με ένα μείγμα αγαύης που συλλέχθηκε το 2007 και το 2008 και παλαιώνεται σε παραδοσιακά δρύινα βαρέλια για αμερικανικό ουίσκι, πριν ωριμάσει σε δεξαμενές από ατσάλι. Μάλιστα, η Nobu Rare 2008 Reserve είναι μια από τις πρώτες κυκλοφορίες τεκίλας που επικεντρώνεται στο έτος συγκομιδής της αγαύης.

Η Nobu Rare 2008 Reserve θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα σημεία Nobu και Matsuhisa παγκοσμίως και στην ιστοσελίδα quitequila.com, ενώ στην Ελλάδα διατίθεται στο Matsuhisa Mykonos, στο Matsuhisa Athens, στο Matsuhisa Paros και στο ξενοδοχείο Nobu Hotel Santorini, καθώς και σε επιλεγμένα εστιατόρια παγκοσμίως.

party
Το ελληνικό launch party της Nobu Rare 2008 Reserve by QUI Tequila στο Matsuhisa Mykonos.

Λίγα λόγια για την QUI Tequila H QUI Tequila

H QUI Tequila παράγεται σε μικρές παρτίδες στα Highlands του Jalisco, στο Μεξικό. Με βασικό προϊόν του brand την Platinum Extra Añejo Tequila, που κυκλοφόρησε το 2011, είναι η πρώτη στον κόσμο καθαρή Extra Añejo τεκίλα. Η Platinum παλαιώνεται για τρεισήμισι χρόνια σε βαρέλια αμερικανικού ουίσκι και γαλλικού Bordeaux πριν υποβληθεί σε φιλτράρισμα και απόσταξη. Τα χρόνια ωρίμανσης προσδίδουν στην QUI την πολυπόθητη κατηγορία «Extra Añejo», ενώ τα χαρακτηριστικά φουντουκιού, βανίλιας και καραμέλας προσδίδουν μια απίστευτα λεία επίγευση. Από τότε που η QUI κυκλοφόρησε το πρώτο της προϊόν το 2011, συνεχίζει να παράγει μοναδικά βραβευμένες Extra Añejo Tequilas στην αγορά.

H QUI Tequila γεννήθηκε από το πλούτο γνώσης του ιδρυτή της, του εστιάτορα Medhat Ibrahim από τη Νέα Υόρκη, και τη συνεργασία των συνιδρυτών Pete Girgis και Mike Keriakos. Η QUI ιδρύθηκε με σκοπό όχι μόνο να δημιουργήσει τις καλύτερες τεκίλες στην αγορά, αλλά και να τις καταστήσει προσιτές για τους περισσότερους ανθρώπους, και αυτό έχει οδηγήσει την QUI Tequila στη δημιουργία μιας εξαιρετικής, πολλαπλά βραβευμένης και πολυτελούς γκάμας ποτών.

Περισσότερες πληροφορίες για την QUI Tequila

Site: quitequila.com

Instagram: @QUI_Tequila

Facebook: @QUI_Tequila

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ