Το World Class των Reserve Brands της Diageo, βρίσκεται και πάλι εδώ! Ο διαγωνισμός – θεσμός, σύμβολο της παγκόσμιας bartending σκηνής, προσδιορίζοντας για πάνω από μια δεκαετία τις παγκόσμιες τάσεις στον κλάδο του ποτού, ξεκινά για ακόμα μια χρονιά το ταξίδι του.

Παραμένοντας πιστό στο ραντεβού του με την εγχώρια κοινότητα, το WorldClass 2022, προσκαλεί επίδοξους και ταλαντούχους bartenders να δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό, διεκδικώντας τον τίτλο του Έλληνα World Class Bartender of the Year 2022!

Η περίοδος υποβολής συμμετοχών στο World Class Studios 2022 Webinar, σηματοδοτεί την αρχή στο συναρπαστικό ταξίδι για την ανάδειξη του κορυφαίου bartender του πλανήτη για το 2022. Οι επαγγελματίες του κλάδου που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το webinar, που θα εκπέμψει διαδικτυακά από την επίσημη σελίδα του Word Class Greece στο Facebook την Τρίτη 15 Μαρτίου, το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στο bit.ly/WorlcClassStudios2022 από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022.

Οι 700 πρώτοι εγγεγραμμένοι θα παραλάβουν, στη διεύθυνση που θα υποδείξουν, το WorldClassexclusivekit, που περιλαμβάνει: μια συλλεκτική tote bag με το λογότυπο του WorldClass, τις παρασκευές cocktail δια χειρός των τεσσάρων instructors, που θα παρουσιαστούν στο World Class Studios 2022 Webinar, σε ειδικές αεροστεγείς συσκευασίες, καθώς και το ενημερωτικό booklet, με αναλυτικές πληροφορίες για τις φετινές θεματικές ενότητες και όλες τις λεπτομέρειες για τις διαδικασίες διεξαγωγής του World Class 2022.

Το line up των εισηγητών για το World Class Studios 2022 Webinar αποτελείται από κορυφαίες προσωπικότητες της τοπικής Food & Beverage σκηνής, με τους: Νίκο Γινάργυρο, Έλληνα World Class Bartender of the Year 2021, Στέφανο Δωματιώτη, Νικητή του World Brewers Cup για το 2014, τον πολυβραβευμένο σεφ Άνταμ Κοντοβά και Νίκο Μπάκουλη, Έλληνα World Class Bartender of the Year 2011.

Οι τέσσερις θεματικές ενότητες του World Class Studios 2022 Webinar είναι:

Community Brew με Ketel One Vodka

Η εκπαιδευτική ενότητα, με εισηγητή τον βραβευμένο barista Στέφανο Δωματιώτη, έχει ως επίκεντρο τη βιωσιμότητα και την έμπρακτη υποστήριξη μικροπαραγωγών καφέ και τσαγιού, αναλύοντας μεθόδους με τις οποίες οι bartenders μπορούν να αξιοποιήσουν αυτές τις δύο πρώτες ύλες, αλλά και οποιοδήποτε brew υλικό π.χ. μπύρα, kombucha, σε προτάσεις παρασκευών cocktails με βάση την premium Ketel One Vodka και παράλληλα να συνεισφέρουν στην κοινότητά τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!