Η Κέιτ Μίντλετον παρουσίασε ένα ισχυρό νέο εργαλείο για να βοηθήσει τα παιδιά να εξελιχθούν σε ευτυχισμένους και υγιείς ενήλικες, λέγοντας: «Ας οικοδομήσουμε μαζί μια πιο στοργική, συμπονετική και συμπονετική κοινωνία».

Σε έναν πρόλογο για το νέο Shaping Us Framework, το οποίο θα κυκλοφορήσει δημόσια αυτή την εβδομάδα, είπε: «Για να δημιουργήσουμε μια υγιέστερη σωματικά και ψυχικά κοινωνία, πρέπει να επαναφέρουμε, να αποκαταστήσουμε και να εξισορροπήσουμε. Πρέπει να επενδύσουμε στην ανθρωπότητα.»

Αναπτύχθηκε από παγκόσμιους ειδικούς που συγκεντρώθηκαν από το Royal Foundation Centre for Early Childhood, το Shaping Us Framework προσδιορίζει 30 κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητες που αναπτύσσονται από την πρώιμη παιδική ηλικία και τις οποίες, είπε η Κέιτ Μίντλετον. «Πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα αν θέλουμε να ευδοκιμήσουμε». Στη συνέχεια δήλωσε: «Κατά καιρούς, μπορεί να νιώθουμε ότι ο κόσμος είναι γεμάτος δυσπιστία και παρεξήγηση, αφήνοντας πολλούς ανθρώπους να νιώθουν απομονωμένοι και ευάλωτοι σε δύσκολες στιγμές».

«Ο αντίκτυπος αυτού – η κακή ψυχική υγεία, ο εθισμός και η κακοποίηση – μπορεί να είναι καταστροφικός… Αν θέλουμε να το αντιμετωπίσουμε σωστά, αν θέλουμε να βρούμε πραγματικές, μόνιμες λύσεις σε αυτές τις βαθιές ρίζες και να δημιουργήσουμε ένα υγιέστερο σωματικά και ψυχικά κοινωνία, πρέπει να επαναφέρουμε, να αποκαταστήσουμε και να εξισορροπήσουμε. Πρέπει να επενδύσουμε στην ανθρωπότητα».

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία έχει κάνει την πρώιμη παιδική ηλικία ακρογωνιαίο λίθο της δουλειάς της, συνεχίζει: «Αυτό σημαίνει να κοιτάξουμε βαθιά στον εαυτό μας και τις δικές μας συμπεριφορές, συναισθήματα και συναισθήματά μας.

Κέιτ Μίντλετον
(Photo by Karwai Tang/Getty Images)

«Σημαίνει να γίνουμε πολύ καλύτεροι στο να ενεργούμε με συμπόνια και ενσυναίσθηση ο ένας προς τον άλλο… και να κατανοήσουμε καλύτερα πώς μπορούμε να προστατεύσουμε και να οικοδομήσουμε πάνω σε αυτά που μας συνδέουν και μας ενώνουν, ώστε να μπορούμε να βρούμε νέους τρόπους για να ενισχύσουμε τις κοινότητες.

«Και σημαίνει ότι αναγνωρίζουμε ότι η κοινωνία είναι κάτι που χτίζουμε μαζί, μέσα από τις ενέργειες που κάνουμε καθημερινά».
Η Πριγκίπισσα Κέιτζ λέει ότι οι δεξιότητες μπορεί να ξεκινήσουν από την πρώιμη παιδική ηλικία, αλλά «συνεχίζουν να αναπτύσσονται σε όλη την ενήλικη ζωή», προσθέτοντας: «Ποτέ δεν είναι αργά».

Και καταλήγει: «Όλοι μπορούμε να παίξουμε ζωτικό ρόλο στην οικοδόμηση μιας κοινωνίας με περισσότερη αγάπη, ενσυναίσθηση και συμπόνια, και έναν κόσμο με την ανθρωπότητα να επανασυνδεθεί».

Κέιτ Μίντλετον
(Photo by Richard Pohle – WPA Pool/Getty Images)

Η δημοσίευση του Πλαισίου λέγεται ότι είναι μια στιγμή «ορόσημο» για το Κέντρο για την Πρώιμη Παιδική Ηλικία, το οποίο ίδρυσε η Κέιτ το 2021 και το έργο του οποίου είναι παθιασμένη.

«Η Πριγκίπισσα είναι ενθουσιασμένη που ρίχνει φως στη σημασία της πρώιμης παιδικής ηλικίας και της δουλειάς του κέντρου», λέει στο HELLO! μια βασιλική πηγή! Περιγράφει τριάντα κρίσιμες δεξιότητες ζωής ομαδοποιημένες σε έξι ομάδες: Να γνωρίζουμε τον εαυτό μας. Διαχείριση των συναισθημάτων μας. Εστιάζοντας τις σκέψεις μας. Επικοινωνία με άλλους. Καλλιέργεια των σχέσεών μας. Εξερευνώντας τον κόσμο.

Σκοπός του είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να μιλήσουν για αυτές τις δεξιότητες, ώστε να μπορούν να καλλιεργήσουν τις δικές τους συναισθηματικές ανάγκες και τις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων.
Και εκτός από τη χρήση του για την υποστήριξη βρεφών και παιδιών, ελπίζεται ότι το Πλαίσιο θα εφαρμοστεί επίσης σε ολόκληρη την κοινωνία, σε τομείς όπως τα προγράμματα ευημερίας, η συγκρότηση ομάδας, η επαγγελματική ανάπτυξη, η πρόσληψη και το ανθρώπινο δυναμικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!