Ο προσωπικός σεφ της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, Darren McGrady, αποκάλυψε το απρόσμενο πρωινό, το οποίο η ίδια, λάτρευε να καταναλώνει κάθε μέρα.
Κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος μαγειρικής, στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube, ο πρώην βασιλικός σεφ, έδειξε στους θαυμαστές του, πώς μπορούν να φτιάξουν το τέλειο αγγλικό πρωινό, συμπεριλαμβανομένου και αυτού που επέλεγε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
“Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, λάτρευε τα ψημένα φασόλια σε κονσέρβα της εταιρείας Heinz. Της τα μαγείρευα για πρωϊνό στο παλάτι του Buckingham. Της άρεσαν τόσο πολύ που κατανάλωνε μία ολόκληρη κονσέρβα για πρωινό, ” αποκάλυψε ο πρώην βασιλικός σεφ.
“Ακούγεται τρελό αλλά αν το σκεφτείς, τα φασόλια, έχουν μόνο 7 γραμμάρια ζάχαρης, είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, φυτικές ίνες και πολύ χαμηλά σε λιπαρά. Επίσης χάρη στους υδατάνθρακες που περιέχουν, είναι μια πολύ καλή πηγή ενέργειας για πριν το γυμναστήριο,” ανέφερε ο Darren, ο οποίος αρχικά ήταν ο προσωπικός σεφ της Βασίλισσας Ελισάβετ και έπειτα μεταφέρθηκε στο παλάτι του Kensington για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα και τα δύο της παιδιά, Πρίγκιπα William και Πρίγκιπα Harry.
O βασιλικός σεφ το 2017, είχε μιλήσει αποκλειστικά στο HELLO! για την βουλιμία, με την οποία η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, έδινε μάχη για αρκετά χρόνια.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
“Γνωρίζετε πόση βοήθεια χρειάζεται ένας άνθρωπος που παλεύει με τη βουλιμία…Έφτιαχνα πολλά φαγητά για την Πριγκίπισσα. Πάντα αναρωτιόμουν τι στο καλό θέλει όλο αυτό το φαγητό, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ήμουν στο παλάτι σαν σεφ, η δουλειά μου ήταν να μαγειρεύω. Δεν ήμουν ψυχολόγος ή γιατρός, που θα μπορούσε να πει στην Πριγκίπισσα, να μην τρώει τόσο πολύ. Ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά δεν καταλάβαινα τι είναι η βουλιμία.”
Ο σεφ, είχε μιλήσει και για τα χρόνια που η Νταϊάνα ήταν υγιής. “Όταν μεταφέρθηκα στο παλάτι του Kensington, η Πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε ήδη καταφέρει να αντιμετωπίσει τη βουλιμία και πλέον ήταν σε θέση να μιλά ανοιχτά για αυτό. Είχε αλλάξει, ήταν υγιής.”
Διαβάστε περισσότερα άρθρα: