Όταν ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ ανέβηκε στο βρετανικό θρόνο μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, κληρονόμησε τις κατοικίες της αείμνηστης μητέρας του, όπως είναι το Παλάτι του Μπάκιγχαμ και το Κάστρο του Ουίνδσορ, στα οποία ισχύουν πολλά πρωτόκολλα για το προσωπικό. Χωρίς αμφιβολία, οι κανόνες κάποιες φορές είναι αυστηροί και ισχύουν για όλους. Αλλά ένας κανόνας δεν χρειάζεται να απασχολεί τον βασιλιά Κάρολο.

Κάρολος
Ο πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Σίριλ Ραμαφόζα με τον βασιλιά Κάρολο και τη βασιλική σύζυγο, στο Μπάκιγχαμ.

Βασιλιάς Κάρολος: Τρέφει μεγάλη αντιπάθεια στα κινητά τηλέφωνα

Για το προσωπικό που εργάζεται στις βασιλικές κατοικίες, ισχύει ένας απαράβατος κανόνας που δεν είναι άλλος από το να έχουν τα κινητά τηλέφωνα τους απενεργοποιημένα, τις ώρες που εργάζονται. Εξαιρούνται όσοι εργάζονται στα γραφεία των παλατιών και χρειάζονται τα κινητά τηλέφωνα για να φέρουν εις πέρας τις αρμοδιότητες τους. Ο κανόνας αυτός σίγουρα δεν απασχολεί τον νέο μονάρχη που όπως είναι γνωστό δεν έχει κινητό τηλέφωνο.

Είναι γνωστή η αντιπάθεια που τρέφει ο νέος μονάρχης για τα κινητά τηλέφωνα. Πλέον ο κανονισμός είναι πιο ευνοϊκός από ότι στο παρελθόν, καθώς σήμερα επιτρέπεται στους ανθρώπους του προσωπικού να έχουν μαζί τους τα κινητά τηλέφωνα τους, αρκεί να είναι απενεργοποιημένα. Παλαιότερα, τα κινητά έμεναν έξω από το παλάτι, κατά τη διάρκεια του ελέγχου του προσωπικού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ