Το “Goya Latino Gastrobar”, η νέα γαστρονομική άφιξη της πόλης, (Γρηγορίου Λαμπράκη 34, Γλυφάδα) άνοιξε τις πόρτες του παρουσία πολλών προσκεκλημένων και αγαπημένων φίλων του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη Βασίλη Σταθοκωστόπουλου που υποδέχτηκε γνωστές φυσιογνωμίες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας σε μια βραδιά όπου η διασκέδαση ήταν για άλλη μια φορά εγγυημένη από τον μάστερ του είδους DJ Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν υπέροχες γεύσεις προερχόμενες από τη Λατινική Αμερική, απολαυστικά κυρίως πιάτα, ονειρεμένες σαλάτες και spicy ορεκτικά με την υπογραφή του κορυφαίου executive chef Πέτρου Συρίγου, που έχει αναλάβει να μυήσει τους επισκέπτες στην περουβιανή και λατινοαμερικάνικη κουζίνα και κουλτούρα, συνοδευόμενα από ιδιαίτερα cocktails με αρώματα τα οποία προέρχονται από τη Λατινική Αμερική. Θέλoντας να ανεβάσει το επίπεδο της ποιότητας και των γεύσεων, ο καταξιωμένoς Πέτρος Συρίγος συνεργάστηκε με τον κορυφαίο επαγγελματία στο κρέας, John Beastalis ο οποίος έχει δουλέψει ως βασικός Butcher στο παγκόσμιο Brand “Nu-sret” στη Μύκονο.

Τραπέζια, πάσο και πολύχρωμα διακοσμητικά στοιχεία που παραπέμπουν σε τροπικό δάσος, καθιστούν το “Goya” έναν χώρο ξεχωριστό, ο οποίος έλειπε από την Αθήνα και ήρθε ως μία υπέροχη πρόταση για δοκιμές υψηλού επιπέδου αφού το εστιατόριο συνδυάζει με καταπληκτική δεξιοτεχνία, ποιότητα, αισθητική και άψογο service, μετατρέποντάς τον στον απόλυτο προορισμό για τις βραδινές εξόδους των Αθηναίων.

Κατσιγιάννης-Κωστόπουλος-Σταθοκωστόπουλος-Δάφνης

Ο Λάκης Γαβαλάς

 

Η Ζέτα Δούκα, ο Χάρης Σιανίδης

 

Χρύσα Κροκίδα, Χάρης Σιανίδης, Γιώργος Πράσινος και Mike

 

Βάνα Μπάρμπα, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

 

Mike, Γιώργος Πράσινος

 

Κοντούλης, Λιβανίου, Μοιραράκη, Αγγελίδη, Αγγελίδης

 

Δάφνης-Κουλιανού-Σταθοκωστόπουλος-Βλαντή-Κατσιγιάννης-Stratoulat

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!