Ο οικογενειακός σεφ της Τζένιφερ Λόπεζ και του αρραβωνιαστικού της Άλεξ Ροντρίγκεζ, Κέλβιν Φερνάντεζ αποκάλυψε ότι, παρότι η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής, υπάρχουν δύο πράγματα τα οποία δεν τρώει ποτέ.

«Ξέρω ότι η Τζένιφερ δεν τρώει σολομό, οπότε όταν μαγειρεύω σολομό για την υπόλοιπη οικογένεια, πρέπει πάντα να έχω φτιάξει και λαβράκι ή μπακαλιάρο για την ίδια γιατί δεν της αρέσει η υφή και η γεύση του σολομού» ανέφερε σε συνέντευξή του ο 33χρονος σεφ.

Ο Κέλβιν επίσης αποκάλυψε ότι το κάθε μέλος της οικογένειας έχει διαφορετικές διατροφικές προτιμήσεις σύμφωνα με τα γούστα, τους περιορισμούς τους και τις διάφορες αλλεργίες τους ενώ επίσης ανέφερε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ, εκτός από σολομό, δεν τρώει ποτέ και μούρα, σε αντίθεση με τις δίδυμες κόρες της Εμ και Μαξ οι οποίες τα λατρεύουν.

«Στο σπίτι υπάρχει πάντα ανθρακούχο νερό, πάντα φρούτα και λαχανικά, όπως φράουλες, αν και η Τζένιφερ δεν αγαπά ιδιαίτερα τα φρούτα. Τα παιδιά λατρεύουν τα φρέσκα μούρα. Υπάρχουν πάντα πράσινα λαχανικά όπως σπανάκι, αγγούρι και σέλερι για να φτιάχνουν πράσινους χυμούς. Τους αρέσει να ξεκινούν τη μέρα τους με πράσινους χυμούς. Αγαπούν πολύ τα αυγά. Επίσης τους αρέσει πολύ το μπέικον από γαλοπούλα» ανέφερε ο σεφ της οικογένειας.

Επίσης ο Κέλβιν ανέφερε την στρατιωτική πειθαρχία που είχε η Τζένιφερ όταν έκανε δίαιτα για την εμφάνισή της στο φετινό Super Bowl, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε εξαλείψει τελείως από το διαιτολόγιό της τους υδατάνθρακες και τη ζάχαρη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ