Ο chef Χρήστος Βέργαδος βρέθηκε στο πλατό της «Φωλιάς των Κου Κου» και μας έδειξε πώς να κάνουμε το τσουνάμι κέικ που είναι η νέα τάση στη ζαχαροπλαστική. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα κλασικό κέικ που καλύπτεται με ένα κύμα μίας σάλτσας σοκολάτας.
Υλικά για τη σάλτσα σοκολάτας:
350 γρ. πραλίνα σοκολάτας
150 γρ.γάλα
Εκτέλεση:
Τοποθετήστε την πραλίνα σας και το γάλα σας σε ένα κατσαρολάκι και ζεστάνετε ελαφρά το μείγμα σας.
Πώς θα πετύχετε το εφέ του τσουνάμι κέικ;
Επάνω στην κορυφή του κέικ, τοποθετήστε ένα τσέρκι και εκεί περιχύστε την σάλτσα σοκολάτας. Όταν σηκώσετε το τσέρκι τότε η σοκολάτα θα καλύψει με εντυπωσιακό τρόπο το κέικ σας.
Δείτε το βίντεο!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ TOP CUISINE, ΚΕΙΚ
Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ