Ο chef Χρήστος Βέργαδος βρέθηκε στο πλατό της «Φωλιάς των Κου Κου» και μας έδειξε πώς να κάνουμε το τσουνάμι κέικ που είναι η νέα τάση στη ζαχαροπλαστική. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα κλασικό κέικ που καλύπτεται με ένα κύμα μίας σάλτσας σοκολάτας.
Υλικά για τη σάλτσα σοκολάτας:
350 γρ. πραλίνα σοκολάτας
150 γρ.γάλα
Εκτέλεση:
Τοποθετήστε την πραλίνα σας και το γάλα σας σε ένα κατσαρολάκι και ζεστάνετε ελαφρά το μείγμα σας.
Πώς θα πετύχετε το εφέ του τσουνάμι κέικ;
Επάνω στην κορυφή του κέικ, τοποθετήστε ένα τσέρκι και εκεί περιχύστε την σάλτσα σοκολάτας. Όταν σηκώσετε το τσέρκι τότε η σοκολάτα θα καλύψει με εντυπωσιακό τρόπο το κέικ σας.
Δείτε το βίντεο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ